Vesti

Odluka o sakupljanju pomoći ugroženima od poplava

LOVAČKO UDRUŽENjE "KRUŠEVAC"
TRG KOSTURNICA BR. 14, 37000 KRUŠEVAC
TEL: 037/426-991
BROJ: 56/14
KRUŠEVAC 22.05.2014. god.

OBAVEŠTENJE


Upravni odbor Lovačkog udruženja ,,Kruševac,, iz Kruševca, na telefonskoj sednici održanoj dana 22.05.2014. god. doneo je sledeću


O D L U K U

Da članovi Lovačkog udruženja ,,Kruševac,, kao i Stručna i Lovočuvarska služba iz sopstvenih sredstava sakupe pomoć, kako bi se pomoglo ljudima koji su u nedavnim katastrofalnim poplavama u Srbiji pretrpeli veliku štetu i razaranje.


Pomoć će biti prikupljena na sledeći način:
Predsednik Udruženja, predsednik Skupštine i upravnik lovišta – da uplate po 2.000,00 din.
Stručna i Lovočuvarska služba - da se odreknu po jedne dnevnice
Članovi Upravnog odbora – da uplate po 1.000,00 din.
Predsednici skupštinskih komisija i predsednici sekcija – da uplate po 500,00 din.
Ostali članovi Lovačkog udruženja – u skladu sa mogućnostima


Uplate se primaju u Lovačkom udruženju, uz obavezno izdavanje priznanice.Od članova sekcije uplate može da prikupi i predsednik sekcije (uz obavezan spisak) i kasnije uplati u Udruženju. Prikupljena pomoć biće uplaćena direktno na račun Vlade Srbije, ili će biti kupljena najneophodnija sredstva ili materijal i upućena nekom od postradalih područja.


          Apeluje se na sve članove Lovačkog udruženja da u ovako teškom trenutku za veliki broj građana Srbije, koji su u do sada nezapamćenim poplavama pretrpeli veliku štetu, pokažu solidarnost i uključe se u akciju prikupljanja pomoći, kako bi se što više sredstava prikupilo i uputila pomoć tamo gde je najneophodnija.Lovačko udruženje očekuje da će se veliki broj lovaca odazvati i na delu pokazati, poznatu solidarnost lovaca.

          Obaveštavaju se članovi Udruženja da je članarina za tekuću lovnu godinu povećana svim članovima (bez obzira na status koji imaju) za 50,00 din.Razlog za povećanje članarine je odluka LSCS, od 29.04.2014. god. da se članski doprinos Lovačkih udruženja LSCS poveća za 50,00 din. u odnosu na prethodnu lovnu godinu.Povećanje članarine je u skaldu sa odlukom Upravnog odbora Udruženja od 25.12.2013. god. da se doneta članarina uveća, za eventualno uvećanje iznosa članskog doprinosa LSCS, lovne karte ili naknade za korišćenje lovostajem zaštićenih vrsta divljači.

          Podsećamo sve članove da je počelo izdavanje lovnih karti.Za preuzimanje lovne karte potrebno je sledeće: uredno popunjen zahtev za dodelu lovne karte, dokaz o položenom lovačkom ispitu, 6 markice za razduženje akcija zimske prihrane divljači, 2 markice za razduženje akcija na smanjenju broja predatora u lovištu, nalepljene na zahtevu (ne važi za počasne članove i starije od 60 god. života) i članska knjižica (za overu).

Upravnik lovišta:
Milomir Civić, dipl.in.polj.

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANUVrh strane