Vesti

Izborna skupština Lovačkog udruženja Kruševac

28. maja godine održana je redovna izborna Skupština LU Kruševac, u novoizgradjenom lovačkom domu „Zoran Pantić Brka“, koji se nalazi u sklopu reprocentra za uzgoj divljih svinja na potezu Jasikovac.

Izborna Skupština 28.maja 2017. godine

Sednicu je otvorio predsednik Skupštine Miroslav Zdravković, pozdravivši prisutne, da bi zatim minutom ćutanja bila odata počast preminulim lovcima. Od ukupno 69 delegata, Skupštini je prisustvovalo 59, što je bilo dovoljno da se sednica održi. Na dnevnom redu bilo je 17 tačaka, a jedna od njih je bila i izbor novog rukovodstva kao i predsednika Udruženja.

Izborna Skupština 28.maja 2017. godine

Jedini kandidat za predsednika na predlog skoro svih sekcija, a ima ih 40,  je dosadašnji predsednik Vladimir Kostić Gandi, koji je jednoglasno i ovog puta izabran i dodeljen mu je treći mandat zaredom, Takodje, novi mandat je dodeljen i starom predsedniku Skupštine Miroslavu Zdravkoviću. Delegati su jednoglasno izglasali predlog za članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora i svih skupštinskih komisija.

Predsednik Udruženja  Vladimir Kostić se u svom obraćanju delegatima pre svega zahvalio na ukazanom poverenju, a zatim obećao da će i dalje raditi u interesu lovaca i nastaviti započete projekte na podizanju fondova krupne i sitne divljači u lovištu i nastaviti radove na infrastrukturi lovno tehničkih i lovno uzgojnih objekata: repro centra za srneću divljač, prihvatilišta za fazane, hladnjača, čeke i hranilice, kao i novih poslovnih prostorija u gradu.

Izborna Skupština 28.maja 2017. godine

Izborna Skupština 28.maja 2017. godine

Po završenoj sednici, kako delegati tako i lovci i njihovi gosti, obišli su reprocentar koji trenutno broji 25 prasadi, par krmača i dva vepra. Inače, treba naglasiti da su ovaj reprocentar, koji se prostire na 12 hektara, posetili i studenti novosadskog Prirodno matematičkog fakulteta, odsek Turizam, Ugostiteljstvo i Hotelijerstvo, modul Lovni turizam, gde su svoje znanje stečeno na predavanjima pokazali na terenu.

„DOBAR POGLED I MIRNA RUKA“

Dragoljub Đokić Gagi

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANUVrh strane